DET HANDLER OM

Kropsterapi. Selvudvikling. Velvære.

Kropsterapi

Som Body SDS behandler har vi en solid viden om alle kroppens muskler, led og organer. Ved at kombinere denne viden samt teknikker fra en række forskellige behandlingsmetoder øges forståelsen af kroppens sammenhænge og dermed også grundlaget for at afhjælpe eventuelle gener.

Selvudvikling

Forståelse og tolerance for andre mennesker...og blive bevidst om egen udvikling og kunne opnå en større bevidstgørelse af egen fysik og psyke.

Velvære

Som Body SDS behandler er det vores mål at hjælpe vores kunder til en sund sjæl i et sundt legeme og derved bidrage til mere velvære i deres dagligdag.

Om Body SDS

Body SDS er en forkortelse for Body Self Development System, og her tror vi på, at hele menneskets krop (fysisk, psykisk og mentalt) ”hænger sammen”, derfor har vi fokus på kropsterapi, selvudvikling, sundhed og velvære for at skabe et sundere, stærkere og mere helt menneske.

Erfaringen og historien om Body SDS går tilbage til omkring 1950, og det er blevet et effektivt behandlings- og træningssystem for det moderne menneske.

Body SDS er blevet udviklet af Ole Kåre Føli, og som Body SDS behandler arbejder man med kroppens led, muskler og organsystemer via massage- og åndedrætsteknikker. Behandlingernes formål er primært at frigøre kroppens potentiale og afhjælpe fysiske problemer, hvor kernen i behandlingerne er at helbrede og forebygge årsagerne, i stedet for blot at reducere symptomerne.

(Body SDS behandling adskiller sig fra almindelig massage, fordi vi – ud over massage af muskler – også gør brug af åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, frigørelse af led og grundig viden om sammenhængen mellem krop, psyke og kost)

Sådan er en Body SDS behandling

I store træk er formålet at arbejde med menneskets fysiske og følelsesmæssige udfordringer med henblik på at forbedre og styrke helbredet (både fysisk og følelsesmæssigt). Ofte kommer kunderne først til en Body SDS behandler, når de har en skavank eller er stresset, men faktisk er Body SDS mindst lige så værdifuldt for personer, der ønsker at yde mere i det daglige. Body SDS kan hjælpe med at optimere dine personlige præstationer og give mere energi og overskud i hverdagen.

Stor erfaring med mange forskellige lidelser

Som Body SDS behandler har vi stor erfaring i at behandle problemer i bevægeapparatet, organproblemer samt nerve- og sanseproblemer. Vores behandlinger kan også afhjælpe stress, angst, traumer, gigt, forstuvninger, smerter, ømhed, piskesmæld, kold skulder, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelsesproblemer, kroniske infektioner, nyre- og galdestenssmerter.

Prøv en behandling

En lang række professionelle sportsudøvere, skuespillere, musikere, sangere, kunstnere og erhvervsledere har i mange år benyttet Body SDS til at holde sig på toppen. Body SDS er brugt lige fra lige fra New York Ballet til Tour de France, og det var netop gennem den professionelle cykelsport og Bjarne Riis’ cykelhold, at denne unikke behandlingsform første gang tiltrak sig opmærksomhed i medierne.

Jeg tilbyder to typer Body SDS behandlinger, hvor der afsættes henholdsvis ca 30 minutter eller ca. 55 minutter inklusiv af- og påklædning samt samtale efter behov.

Mine kunder

Mere end 6.000 kunder har været til behandling hos mig, og her kan du læse, hvad nogle af dem har at sige om deres behandlinger. Du er også selv meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har en oplevelse, som du gerne vil dele med andre.