Booking og priser København

Her kan du se priser og bestille tid til behandlinger

Booking

Booking kan ske via online booking, SMS, telefon (20 75 21 13) eller på mail. Jeg forsøger at være så fleksibel som muligt, og hvis du ikke kan finde en passende tid i online bookingen, så er du altid velkommen til at kontakte mig for at se, om vi ikke kan finde en egnet tid alligevel.

Priser og behandlinger

Jeg har valgt at tilbyde to forskellige behandlinger på henholdsvis ca. 30 minutter og ca. 55 minutter.

En normal behandling er på ca. 55 minutter og tager dermed alle elementerne (både det fysiske og følelsesmæssige) fra Body SDS uddannelsen med, hvorimod den kortere behandling på ca. 30 minutter er en såkaldt ren Body SDS massage og fokuserer på det fysiske element.

Pas godt på dig selv med en abonnementsordning

Det er vigtigt at passe på sin krop og tage eventuelle problemer i opløbet, derfor tilbyder jeg en abonnementsordning. Du kan vælge at få en eller to normale Body SDS behandlinger om måneden til en reduceret pris.

Uanset om du fx arbejder på kontor, står i butik, er håndværker eller dyrker sport, kan denne ordning være en rigtig god hjælp til at holde din krop vedlige. Body SDS-behandlingerne kan fx forebygge skulder-, nakke- og rygproblemer samt sikre gennemstrømning og skabe liv i de områder i din krop, der ikke har ”rørt” sig nok og derfor er blevet inaktive. På den måde kan du holde kroppen frisk, sund og stærk.

Åbningstider:

Mandag: kl. 10:00 - 17:00
Tirsdag:  kl. 11:00 - 18:00
Onsdag: kl. 09:00 - 16:00

(Åbningstider i forbindelse med ferier, helligdage og lignende vil blive oplyst på min Facebook-side)

Body SDS behandling
Kr. 1100
ca. 55 minutter

Klippekort til tre behandlinger 2700 kr.